Att en kan känna så stark kärlek till en fyrbent liten pälsboll. Att en orkar springa upp och ner i trapporna för att låta henne gå ut och kissa, gång på gång, vare sig det är mitt i maten, mitt i upplösningen av en spännande film eller mitt i natten. Att en aldrig kan titta sig mätt på henne, och att hennes puppyeyes får en att smälta - varje gång hon tittar på en. Att hon är värd varje sekund, varje ansträngning. Finaste hon <3 
 
 
 
Gääääsp!
 
 
canon, foto, fotografering, golden, goldenretriver, hundliv, livskvalitet, lycka, puppy, puppyeyes, puppylove, valp,

9 kommentarer

Emma Grann Fotografi

22 Apr 2015 12:50

Men ååååååh vad söt!!

Svar: Visst är hon, mitt lilla hjärta :')
Mielo

Elin

22 Apr 2015 12:50

ÅHHHH! Dör söthetsdöden.. :')

Svar: Jag också, varje dag haha ^^
Mielo

Elisa None

22 Apr 2015 20:45

ååh va söt! jag håller helt klart med dig, det är tufft haha men så värt det! är det olika för er med tider, tänkte på när hon somnar för natten och när hon ska kissa på natten och morgonen?

Svar: Det brukar vara ungefär samma tider, hon somnar för natten vid ca 22 och vaknar sedan en gång runt 1-tiden och en gång runt 5-tiden. Sen brukar vi gå upp mellan 6-7 någon gång :) Har Nelly några speciella tider eller varierar det?
Mielo

Sandra Lundin

23 Apr 2015 08:57

Alltså kära nån så söt! galet :D

Svar: Men åh tack! :)
Mielo

Linnea

23 Apr 2015 09:26

Men guuud så söööt!

Svar: Jaa hon är underbar ^^
Mielo

susanas.blogg.se

23 Apr 2015 12:04

Åh jag förstår din oändliga kärlek till den söta vovven!! Hundar är så himla underbara och bäst på alla sätt. När min som blir större ska vi också skaffa en hund. Människan bästa vän!!

Svar: Ja de är verkligen människans bästa vän! Då har ni något fint att se fram emot :)
Mielo

Elisa None

23 Apr 2015 14:38

Va sjukt! Nelly har exakt samma tider haha! Ibland ändrar de sig till två istället för ett och så men annars väldigt lika :) Jag är så morgontrött så går upp vid den tiden med men går ut en bit sen somnar vi tillsammans en stund till så hjärnan vaknar till :P vart bor ni någonstans? Skulle vara kul om ni bodde i närheten, jag bor i Jönköping även i Västerås kan man säga :)

Svar: Ja jättesjukt haha! Låter som att de har väldigt lika nattrutiner ^^ Men va roligt - jag bor också i Jönköping! Skulle vara jättekul att ses någon gång, så får Bonnie och Nelly leka :) Och kanske hitta en gemensam valpkurs sen? Du kan nå mig på mailen: minimellicious@gmail.com
Mielo

Junitjej

24 Apr 2015 12:09

Så himla söt!!!

Svar: Tack, det tycker jag också! :)
Mielo

http://happyevelina.blogg.se

26 May 2015 22:54

Åh vad söt☺ har själv en blandning golden/labbe på 10v:)

Kommentera

Publiceras ej