Som jag nämnde i förra inlägget åkte vi hem till mina föräldrar i helgen för att fira min pappas födelsedag. Från mig och min syster och våra respektive fick han ett rakset som innehöll en rakborste inklusive ställ samt en raktvål. Härliga och lite lyxiga presenter som uppskattas av alla killar och män med skäggväxt! 
 
Efter presentöppningen var det dags för fika, och som traditionen bjuder var det sju sorters (hembakade) kakor och en stor marängtårta som avslutning. Sen kändes det som att vi inte hade behövt äta något mer på hela dagen...
 
 
 
 
 
 
Vad ser ni för mönster i tigerkakan? Ett hjärta, en stenbock, eller kanske en livmoder?
 
Men efter några timmar hade vi hunnit smälta fikat och det blev dags för middag, ugnsstekt lax med potatis, romsås och grönsallad. Som vegetarian väljer jag helst även bort att äta fisk/skaldjur, men för att inte ställa till med för mycket besvär när jag är bortbjuden känns det okej att äta det vid enstaka tillfällen. 
 
 
Det var underbart gott!
 
 
Under Earth Hour dukade vi upp med tända ljus, te och överbliven tårta - och spenderade sedan resten av kvällen med kortspel och en massa skratt. Jag som normalt sett är kvällstrött höll mig vaken inpå småtimmarna och bara njöt av att vara omgiven av alla de människor som betyder mest för mig. 
 
 
Earthhour, familjeliv, födelsedagsfirande, guldkant, kärlek, livskvalitet, middag,

Kommentera

Publiceras ej