Efter en hel del pyssel i köket under eftermiddagen blev det en riktig fest när kvällen kom. En precis lagom stor buffé med goda och traditionella rätter. Och så är det ju faktiskt lite extra roligt när alla har varit delaktiga i matlagningen på ett eller annat sätt. Ju fler kockar desto godare buffébord! 
Klassikerna Janssons frestelse och omelett toppas med svampstuvning, och så prinskorv och köttbullar såklart. För att dryga ut de vegetariska alternativen stekte vi även "kött"bullar av sojaprotein (till höger på bilden) - och för mig som gammal köttbulleälskare var det naturligtvis inte lika bra som orginalet, men helt okej! 

Lax, sill, potatis, ägg och diverse dryckesalternativ serverades också men fastnade tyvärr inte på bild. Mitt glas fylldes med påskmust, såklart! Till nästa högtid ska jag förbereda mig lite bättre och se till att ha fler vegetariska rätter, speciellt eftersom jag likt annat kött försöker undvika fisk. Det blir en kul utmaning!
familjeliv, foodporn, healthyliving, högtid, jagbryrmig, matlagning, middag, middagstips, måltidstips, nejtillkött, nomeat, påsk, påskfirande, vegetarian, vegetariskt,

Kommentera

Publiceras ej