Här kommer en liten lista! Syftet med dessa frågor är att ni ska få lära känna mig lite bättre, och jag hittade den hos en av mina favoritbloggare - fina Flora
 
Hur gammal är du?
Jag är 22 år gammal, fyller 23 i sommar. 
 
Hur gammal känner du dig?
Oftast känner jag mig yngre än jag är. Typ som att jag fortfarande vore 16 år. Samtidigt kan jag ibland känna mig äldre, som när alla kurskamraterna ville supa och festa varje helg, och jag hellre satt hemma och drack te framför ett mysigt tv-program. Tycker helt enkelt om att bejaka pensionären inom mig. 
 
Sommar, höst, vinter eller vår - vilken föredrar du? Varför?
Alltså, jag tycker väldigt mycket om alla årstider. Kanske sjukt tråkigt svar, men varje årstid har liksom sin egen charm. Sommaren är fantastisk med sin värme, de ljumma sommarregnen och sena kvällsbad under månen. Hösten är mys-årstiden. Stickade tröjor, grova kängor, diverse varma drycker ur stora koppar och att sitta uppkrupen i soffan under en mjuk filt. Vintern är kanske den årstiden jag tycker sämst om ifall jag måste välja en. Snön är helt underbar när den äntligen kommer och julen är en av de saker jag älskar allra mest. Men jag avskyr att frysa och när snön övergår i blask är det svårt att hålla humöret uppe. Men sen kommer våren - underbara vår! Att tillsammans med naturen få göra en nystart och slå ut i full blom. Att känna solen börja värma i ansiktet och löftet om sommaren hägrar. Våra fantastiska årstider är en av de saker jag älskar absolut mest med att bo här i Sverige!
 
Vintern 2014
 
Är du besatt av någonting?
Njae. När jag är ensam hemma har jag mer eller mindre alltid en podcast i hörlurarna, kanske räknas det som en besatthet? Annars är jag nog besatt av kramar och närhet. 
 
Hur vill du tillbringa din pension?
Drömmen vore ju såklart att få leva tillsammans med han jag älskar och vår hund, och att vi och de vi tycker om runtomkring oss får vara friska och pigga. Jag vill gärna bo vid vattnet, och ha möjlighet att resa när lusten faller in. Och så hoppas jag såklart på ett gäng härliga barnbarn att få skämma bort!
 
Har du någon gång brutit ett ben?
Nepp, aldrig. Har dock skadat höger knä tre gånger i olika sportsammanhang vilket har resulterat i kryckor, operation och rehabilitering. Men idag har jag tack och lov i stort sett inga besvär alls!
 
Vilket är ditt favoritgodis?
Choklad i alla former, förutom vit som jag tycker är för söt.
 
Nämn tre saker som en kanske inte vet om dig.
- Greys Anatomy har varit min absoluta favoritserie under många år och jag har sett samtliga säsonger många, många gånger. 
 

- Jag är troende, men ser inte mig själv som religös

- Efter att ha levt med katt de senaste åren längtar jag efter att ha ett djur så mycket att det ibland gör ont i mig. 

 
Vilken är din favoritaffär?
Beror ju på vad jag vill/ska handla. Kläder handlar jag främst på de stora kedjorna, och så gillar jag affärer som har lite av varje - t.ex. Lagerhaus. 
 
Är du morgon - eller kvällsmänniska?
Har alltid varit morgonmänniska och somnat framför tvn tidigt på kvällarna. Men de senaste åren har jag liksom blivit varken eller. Är varken vaken sent eller vaknar tidigt. Är med andra ord trött mest hela tiden. 
 
Är du blyg?
Jag har alltid sett mig själv som blyg och har aldrig vågat ta plats i en grupp. Det är dock något jag gradvis vant mig av med under åren, till stor del tack vare mina år på universitetet och i arbetslivet. Jag är fortfarande inte den som hörs och syns mest i ett större sällskap, men jag har inga problem att hävda mig när det behövs. 
 
Vill du gifta dig?
Ja absolut! Gärna ett ganska klassiskt bröllop med vit brudklänning och kyrklig vigsel. 
 
Har du blivit sydd någon gång?
Yes, opererade bort blindtarmen som 11-åring.
 
Var i världen skulle du vilja befinna dig just nu?
Jag är lycklig där jag är. Men sommarstället i finska skärgården lockar alltid, min absoluta favoritplats i hela världen. 
 
 
 
 
lista, påsk, påskfirande, vemärjag,

Kommentera

Publiceras ej